spacer
  
Izberi skupino bannerjev Uredi seznam bannerjev
   sindikat delavcev v vzgojni, izobraževalni
in raziskovalni dejavnosti slovenije
Uredi vsebino
Domov    Kontakt    Kazalo
spacer
spacer

Spremljamo covid ukrepe: Protokol samotestiranja dijakov v srednjih šolah, študentov v višjih strokovnih šolah in udeležencev izobraževanja odraslih v programih, v katerih se pridobi javno veljavna izobrazba

Uredi seznam novic Dodaj novico
14. november 2021

Samotestiranje na SARS-CoV- 2 se za upravičence izvaja trikrat tedensko v izobraževalni instituciji, kjer se izobražujejo in se izvaja praviloma ob ponedeljkih, sredah in petkih. V kolikor je upravičenec odsoten na dan, ko se praviloma izvaja testiranje, se testiranje opravi takoj naslednji dan, ko je prisoten v izobraževalni instituciji. Upravičencu pripada 15 testov na mesec, ki jih pridobi sam oziroma njegovi starši ali zakoniti zastopniki v lekarni na kartico zdravstvenega zavarovanja ali ob predložitvi potrdila o šolanju in osebnega dokumenta. Samotestirajo se vsi upravičenci, ki se niso cepili in niso preboleli COVID-19 ali se niso cepili in so preboleli COVID-19 in je od okužbe minilo več kot šest mesecev. Več v prilogi.

Priloge:

Protokol samotestiranja dijakov v srednjih šolah, študentov v višjih strokovnih šolah in udeležencev izobraževanja odraslih v programih, v katerih se pridobi javno veljavna izobrazba (104,5 KB)
Uredi nogo